Taustatietoja

profile pictureVerkkoviestintä on ollut ammattina yli kymmenen vuotta, kun se ennen sitä oli harrastuksena vuosia. Ensi kertaa pääsin uppoutumaan tuolloin Gopher-maailmaan 1990-luvun alkupuolella. Journalismi, viestintä, kirjallisten ja multimediasisältöjen seuraaminen, oppiminen ja tekeminen kiehtovat edelleen niin työn kuin harrastuksenkin puolesta. Netin erilaisten sovellusten ja niiden myötä uusien toiminta- ja olemisen tapojen nopea kehittyminen edellyttää jatkuvaa seurantaa ja haastaa mieltä ja osaamista alati.

Myös valokuvaus, erityisesti digikameran myötä, on tullut entistä tärkeämmäksi osaksi elämää ja onneksi kehittyminen ei ole pelkästään harrastuneisuuden varassa, vaan työtehtävät ovat suoneet jonkin verran mahdollisuuksia pistää itsensä likoon tälläkin saralla.

Samaten multimedian luominen on opetteluasteella. Käsikirjoittaminen, kuvausvaateiden miettiminen ja äänimaailman hallinta ovat avanneet aivan uuden maailman. Toinen ja suhteellisen erilainen näkökulma on avoimien tietokantojen hyödyntäminen verkkouutisten/-sisältöjen osalta. Humanistille hieman haastetta.

Muu tekemiseni löytyy:  www.blaahblaah.net

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s